Siersmeedkunst in opdracht, vrije werken en cadeaukunst


Voorbeelden van vrije werken, siersmeedkunst in opdracht, gedenkmonumenten en cadeaukunst als speciale verrassing bij elke feestelijkheid, van huwelijk tot jubileum


Vrije werken

RVS eikenbladbank

Zitbank voor buiten in de vorm van een eikenblad. Met zitvlak en rugleuning in één geheel uit roestvrijstaal (RVS), wijnfleshouder en eikels als ornamenten uit gepoedercoat corten staal, diverse kleuren zijn mogelijk. Ontworpen met oog voor zitcomfort, onder meer dankzij verend staal en verstelbare rubberen poten. Elke bank is handwerk en dus altijd uniek. Ook leverbaar met bijpassende kussens.

Kapstok met schaduweffecten

Kapstok uit hout en gepoedercoat corten staal met natuurlijke ornamenten geeft elke garderobe, hal of entree een onvergelijkbare uitstraling. Sfeervol verlicht voor verrassende schaduweffecten. Met maat en vorm op basis van de bestaande ruimte, passend in elke stijl.


Cadeaukunst

Flora en fauna

Zwaluwen, een zeearend, kraanvogels en een ijsvogel die een visje pikt. Vliegend, jagend of rustend op een houten paal. Twee eksters die de blinkende sleutel van geluk hebben gevonden. Of gepikt. Een reusachtig insect of de grote lisdodde, de ‘bruine sigaar in het riet’. Onmiskenbaar herkenbaar en altijd weer net even anders. Stalen sculpturen met organische vormen, een sieraad in elke tuin en kamer.

Verlichte vrouwenbuste

Eerbetoon aan de wonderschone vrouwelijke vormen. De vrouwenbuste is een transparante wandsculptuur uit corten staal met sfeerverlichting. Honderd procent ambachtelijk handwerk, altijd uniek qua vorm en verkrijgbaar in elke gewenste kleur poedercoating.


Kunst in opdracht

Levensboom De Bast Onstwedde

Metershoog metalen beeld bij de eerste school met doorlopende leerlijn voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs van Nederland. Stalen sculptuur met grote rijkdom aan detail, vol symboliek over opvoeden en leren, pedagogiek en didactiek.

Monumenten en gedenktekens

Tastbare herinnering aan een gedenkwaardige gebeurtenis of overleden geliefde. Persoonlijk maatwerk met een verhaal. Een dierbare herinnering in fraaie vorm, figuratief of abstract. Gemaakt met hart en ziel, altijd enig in zijn soort.

Kunst om op te zitten in de natuur

Geriefelijk zitten in de natuur. Aangenaam verpozen op een uniek vormgegeven bank in organische vormen. Helemaal passend in de omgeving, mede dankzij de vele natuurlijke kleuren waarin deze stalen bank gepoedercoat kan worden. Bestand tegen weer, wind en andere zware omstandigheden.